Challenge of the week - sugarfree

I bought something for myself

Asos high heels pink tassel Asos tassel high heels

Monstera plant and high heels(Shoes from Asos)

Som et lille klap-på-skulderen for at jeg har udgivet min bog besluttede jeg mig for, at jeg fortjente en gave. Fra mig til mig. Det må man nemlig godt en gang i mellem! Jeg fandt derfor disse skønheder på Asos og tænkte, at dem måtte jeg have. De kom så med posten, og er endnu finere i virkeligheden. Win! Nu mangler jeg bare en god undskyldning til at tage dem på 😉

Det er endelig weekend, jeg har fri og er så klar til at nyde nogle fridage. Jeg har weekenden fyldt med planer, dog de dejlige af slagsen! I morgen skal jeg til et photoshoot, spise brunch med en veninde og i morgen aften mødes med et par venner til dinner and drinks. Hvad har I af planer for påskeweekenden?

________________________________________


ENGLISH:
As a little “you did good”-present for myself I recently bought these super cute pink tassel high heels from Asos. They arrived to my apartment and they are even better than expected! Now I just need a good excuse to wear them 😉 Ge

It is finally weekend, I am off and so ready to enjoy some time off, all though I have lots of plans. Tomorrow I have a photoshoot planned, brunch with a friend, and then dinner and drinks with great people from Berlin. What are your plans for the Easter weekend?

Signature Silverstories Blog
follow silverstories on bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Challenge of the week - sugarfree